Κρυοσυντήρηση Ωαρίων

  • Ιδανική για γυναίκες που επιθυμούν να καθυστερήσουν τη μητρότητα
  • Ιδανική σε περιπτώσεις μεγάλης παραγωγής ωαρίων σε κύκλο εξωσωματικής γονιμοποίησης
  • Ιδανική για ασθενείς που θέλουν να παγώσουν ωάρια πριν από θεραπεία ενάντια στον καρκίνο
  • Ιδανική για ζευγάρια που θέλουν να καθυστερήσουν μια δεύτερη εγκυμοσύνη
Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες
Egg preservation cyprus

Κανένα ρίσκο

Διάφορες επιστημονικές έρευνες έχουν επιβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη για αυξημένα γενετικά ή θέματα υγείας, ή δυσμενή περιγεννητικά συμβάντα με τη χρήση κρυοσυντηρημένων ωαρίων.

Πολύ καλές πιθανότητες εγκυμοσύνης

Κλινικές δοκιμές που αξιολόγησαν την απόδοση της κρυοσυντήρησης ωαρίων έχουν δείξει ότι η χρήση φρέσκων ή παγωμένων ωαρίων έχουν παρόμοια ποσοστά επιτυχίας σε εγκυμοσύνες.

Χρόνος φύλαξης

Η μεγιστη περίοδος φύλαξης για τα ωάρια είναι κανονικά μέχρι τα 10 χρόνια, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Αυτή η περίοδος μπορεί να επεκταθεί σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, μετά από έγκριση του Συμβουλίου Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Κύπρο.

egg donation ivf Cyprus - Krinos Trokoudes

Ιατρικός διευθυντής

Ο Δρ. Κρίνος Τροκούδης είναι πρωτοπόρος της αναπαραγωγικής ιατρικής σε Κύπρο και Ελλάδα και επηρέασε σε μεγάλο βαθμό το πεδίο αυτό.

Ο Δρ. Τροκούδης αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών, στην Ελλάδα, το 1972. Η επιπλέον ειδίκευση του έγινε στις ΗΠΑ και τον Καναδά, όπου εργάστηκε για αρκετά χρόνια στο τμήμα Ενδοκρινολογίας του Πανεπιστημίου του Τορόντο, στον Καναδά. Κατά τη διάρκεια αυτή, δημοσίευσε την έρευνα του στους ορμονικούς υποδοχείς σε όρχεις, ωοθήκες, θυρεοειδή αδένα και επινεφρίδιους αδένες.

Κλείστε ένα ραντεβού με τον γιατρό

testimonial of dora kakoulli

Ντόρα Κακούλι

Ο,τι και να πουμε για αυτον τον ανθρωπο σαν γιατρος αξιος επαγγελματιας θα ειναι λιγα. Το ευχαριστω ακουγεται πολυ μικρο για να χωρεσει ολα αυτα που μας προσφερε αυτος ο ανθρωπος. Αυτος και η ομαδα του μας βοηθησαν να αποκτησουμε την κορασα μας πριν απο περιπου τρια χρονια και οσα χρονια κι αν περασουν δεν θα το ξεχασουμε ποτε.
testimonial of eleni kallika

Ελένη Καλλίικα

Αξιος γιατρος!Μετα απο 10χρονια αποτυχιμενων εξωσωματικων και διαφορων προβληματων υγειας, ο κυριος Τροκουδης εκτος που με βοηθησε ψυχολογικα καταφερα και αποκτησα μια υγιεστατη κορη που τωρα ειναι 11χρ.
testimonial of gewrgia fouri

Γεωργία Φουρί

Ως ``παιδί`` και μάλιστα ``πρωτότοκο`` του Δρ Κρίνου έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που με ``δημιούργησε`` και που ήταν και είναι δίπλα στους γονείς μου. Άξιος Κύριος (με Κ κεφάλαιο) αλλα πάνω από όλα άνθρωπος

Στην Κύπρο μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για κρατική επιχορήγηση €2,000 για κρυοσυντήρηση ωαρίων. Κλείσε ραντεβού με ένα από τους ειδικούς μας μέσω της ιστοσελίδας μας για να μάθετε περισσότερα για την διαδικασία της κρυοσυντήρησης ωαρίων στην κλινική μας.

Άσε μας να σε βοηθήσουμε να σχεδιάσεις το μέλλον σου όπως εσύ θέλεις

Κλείστε μια πρώτη συνάντηση με την Συντονίστρια Ασθενών & Εμβρυολόγο μας Λούση Παπαϊωάννου.

Προσπαθούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις εντός 24 ωρών τις εργάσιμες ημέρες.
    Άσε μας να σε βοηθήσουμε να σχεδιάσεις το μέλλον σου όπως εσύ θέλεις

    Κλείστε μια πρώτη συνάντηση με την Συντονίστρια Ασθενών & Εμβρυολόγο μας Λούση Παπαϊωάννου.

    Προσπαθούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις εντός 24 ωρών τις εργάσιμες ημέρες.