Συνεργασία με την κυρία Μελίνα Δημητρίου, πρώτη Πιστοποιημένη Μάστερ Ιατρικού Ρεικι στην Κύπρο

Melina Demetriou reiki

Ο Δόκτωρ Κρίνος Τροκούδης και το Κέντρο Γονιμότητας Πεδιαίος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη συνεργασία τους με την κυρία Μελίνα Δημητρίου, πρώτη Πιστοποιημένη Μάστερ Ιατρικού Ρεικι στην Κύπρο.

Αποστολή της είναι να παρέχει στήριξη, θεραπεία και ενδυνάμωση μέσω του Ρέικι σε γυναίκες με στόχο να επιτύχουν το θαύμα της ζωής,σε κατάσταση σωματικη και ψυχικής αρμονιας.

Το Ιατρικό Ρέικι είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της ενεργειακής θεραπειας και της Ιατρικής, θυμίζοντας στο σώμα τη θεϊκή του πλευρά
και ενεργοποιώντας τη φυσική του ικανότητα να αυτοθεραπεύεται και να βρίσκει την ισορροπία.

Διοχετεύει ζωτική ενέργεια στα τέσσερα σώματα του ανθρώπου υπό θεραπεία (φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό) και αυξάνει τις δονήσεις τους. Απομακρύνει τα ενεργειακά εμπόδια και υποστηρίζει το ανθρώπινο σύστημα ώστε να επανέλθει σε ισορροπία σε όλα τα επίπεδα.

Η ολιστική προσέγγιση του Ρείκι, με επίκεντρο την αγάπη, αποτελεί ένα ιδανικό συμμαχο για την ιατρική φροντίδα όσον αφορά την ευαίσθητη φύση της γυναικείας γονιμότητας.

Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει συνεδρίες Ρέικι στη διάρκεια των σταδίων της υποβοηθούμενης γονιμότητας, αρχίζοντας από την ιατρική διάγνωση μέχρι και τη σύλληψη, καποιες φορες ακόμα και μέχρι τη γέννηση ενός παιδιού αλλά και μετέπειτα αν κριθεί χρήσιμο.

Με τις θεραπευτικές και συμβουλευτικές συνεδριες Ρέικι στοχεύουμε στη στήριξη και θεραπεία της γυναίκας ως ενιαίας οντότητας, σωματικά, συναισθηματικά, νοητικά και πνευματικά, στο ταξίδι της μητρότητας.

Το Ρέικι ασχολείται με πολλά γυναικεία ιατρικά θέματα, όπως: υπογονιμότητα, εγκυμοσύνη, τοκετό, αϋπνία, πόνο, στρες, ένταση, κατάθλιψη, ενδομητρίωση, τραύμα, μετατραυματικό στρες.

Στις ΗΠΑ η θεραπεία αυτή αποτελεί την τρίτη σε προτίμηση ολιστική πρακτική και παρέχεται σε περαν των 800 νοσοκομείων, μεταξύ αυτών και πολλα από τα πιο καταξιωμένα, οπως το Mayo Clinic, John Hopkins, Cleveland Clinic, Columbia Presbyterian και Brigham & Women’s Hospital.

Μεταξύ των πολλών ωφελειών του Ιατρικού Ρέικι είναι:

  • Μείωση του στρες, του πόνου και της μυϊκής έντασης
  • Ηρεμία του μυαλού, διαύγεια και βαθιά κατάσταση χαλάρωσης
    Ισορροπία το ανοσοποιητικού συστήματος
  • Το Reiki απευθύνεται στις υποκείμενες προελεύσεις μιας ασθένειας ή σωματικού προβλήματος, αποκαλύπτοντας και απελευθερώνοντας τα συναισθηματικά η ψυχικά εμπόδια που μπορεί να προκάλεσαν την απαρχή του προβλήματος.
  • Mετεγχειρητική αναρρωση και θεραπεία. Κλινικές μελέτες δείχνουν ότι ασθενείς που λαμβάνουν Ρέικι πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από μία ιατρική διαδικασία αναρρώνουν γρηγορότερα. Η αιμορραγία μειώνεται και η πίεση του αίματος σταθεροποιείται στη διάρκεια της εγχείρησης, και ο μετεγχειρητικός πόνος μειώνεται.
  • Βελτίωση του ύπνου
  • Απομάκρυνση ενεργειακών εμποδίων και απελευθέρωση τοξινών
  • Ενίσχυση αισθημάτων ευεξίας και ενδυνάμωσης

Για περισσότερες πληροφορίες ή για συνεδρία, παρακαλώ απευθυνθείτε στην κυρία Δημητρίου: 99530306 eternallightreiki@gmail.com

Certified Medical Reiki™ Master, (Μember of Raven Keys Medical Reiki International Registry). Eternal Light- Reiki Healings by Melina Demetriou

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.