Συνεργαστείτε μαζί μας

Σήμερα, η σύγχρονη ιατρική επιστήμη μπορεί να βοηθήσει και να δώσει λύσεις στα περισσότερα από τα προβλήματα και να αυξήσει εντυπωσιακά τις πιθανότητες για εγκυμοσύνη και την απόκτηση ενός παιδιού.

Στο κέντρο μας προσφέρουμε ότι καλύτερο στην ιατρική της αναπαραγωγής, υιοθετώντας τις καλύτερες και πιο πρόσφατες μεθόδους και τεχνολογίες στο χώρο.

Το Κέντρο μας συνεργάζεται με ιατρούς από την Κύπρο καθώς και με Κέντρα του εξωτερικού για πάνω από μια δεκαετία, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Στο Κέντρο μας λειτουργεί τόσο τράπεζα ωαρίων όσο και τράπεζα σπέρματος. Και οι δύο τράπεζες τυγχάνουν επίβλεψης από εξειδικευμένο ιατρικό και παραιτρικό προσωπικό ώστε να επιλέγονται μόνο οι κατάλληλοι δότες και δότριες. Η συνεχής ανανέωση των τραπεζών γαμετών μας δίνει τη δυνατότητα μεγαλύτερης ποικιλίας χαρακτηριστικών καλύπτοντας έτσι ένα μεγάλο φάσμα εθνικοτήτων.

Τράπεζα ωαρίων

Η τράπεζα ωαρίων του Κέντρου μας λειτουργεί από το 2008. Το κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης Πεδιαίος έχει άδεια κλινικής ημερησίας νοσηλείας από το Υπουργείο Υγείας Κύπρου. Επίσης κατέχει πιστοποιητικό άδειας (Αριθμός πιστοποιητικού: 5.4.03.2.5) διά τον ‘ΠΕΡΙ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΝΟΜΟΣ 187 (Ι) 2007’, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ επιπλέον κατέχει ειδική άδεια για να λειτουργεί και ως τράπεζα γαμετών. Στην τράπεζα ωαρίων, υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα πάνω 1000 ωάρια διαφόρων εθνικοτήτων.

Τράπεζα Σπέρματος

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το τελευταίο πρόγραμμα του Κέντρου μας, αυτό της δωρεάς σπέρματος. Η στρατολόγηση δοτών είναι σε λειτουργία και σύντομα θα έχουμε γύρω στους 50 διαθέσιμους δότες ενώ στοχεύουμε στην συνεχόμενη αύξηση του αριθμού αυτού.

Οι τιμές τόσο της τράπεζας ωαρίων όσο και της τράπεζας σπέρματος θα είναι ανταγωνιστικές σε σχέση με τις υπάρχουσες τράπεζες γαμετών.

Μπορείτε να εξασφαλίσετε κρυοσυντηρημένα ωάρια ή σπέρμα για τους ασθενείς σας επικοινωνώντας με έναν εκ τους συντονιστές του Κέντρου μας.

Συνεργαστείτε μαζί μας

Email: coord@pedieosivf.com.cy
Τηλ: +357 22670850
Τηλεφωνήστε μας ή επισκεφθείτε το γραφείο μας. Προσπαθούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις εντός 24 ωρών τις εργάσιμες ημέρες.